Skip to main content
 

Biologische proeverij

Proef heerlijke gerechtjes met bekende en minder bekende seizoensgroenten

Wat is het mooi dat de natuur je in elk seizoen precies geeft, wat je op dat moment nodig hebt. Dat geldt zeker ook voor uw voeding. Elk seizoen heeft ons mensen iets aparts te bieden, en zeker wat de ‘koude grond’ betreft. Dus geen producten uit verwarmde kassen of van overzeese gebiedsdelen. Pure Hollandse groenten gekoesterd door zon, wind en Hollandse regen, daar gaat het om. Deze zijn voedzaam en goed waardoor ze hier in de Tuin der Hesperiden al bijna vierhonderd jaar worden verbouwd.

Proef en beleef het zelf, heerlijke gerechtjes met bekende en minder bekende seizoengroenten, kruiden en fruit. Waar mogelijk komt het uit de tuin van de Hof van Wouw. De oogst van de dag door vele vrijwilligers bepaalt het dagmenu van deze biologische proeverij. In deze tuin worden vele ‘vergeten groenten’ van de laatste eeuwen geteeld.

Dit arrangement vanaf tien personen is mogelijk in de vorm van een uitgebreide borrel met hapjes, lunch of een diner. U kunt deze biologische proeverij bijvoorbeeld ook tijdens of na afloop van uw activiteit in De Tuinkamer inplannen. Wilt u ook een rondleiding door de Tuin der Hesperiden met de nadruk op de groente-, kruiden- en fruitteelt, laat het de gastvrouw maar weten.