Skip to main content
 

High Tea in De Tuinkamer

Een high tea met familie, een groep vriendinnen of bij een vrijgezellenfeest (al dan niet gevolgd door een passende workshop) krijgt in deze klassieke en historische omgeving  een extra dimensie. Welk een mogelijkheden biedt De Tuinkamer in samenwerking met de Hof van Wouw. Benut u de klassieke meubels binnen, het terras, de oranjerie of de prachtige en kleurrijke Tuin der Hesperiden? Zeker voor grotere gezelschappen tot vijftig personen kunt u deze tuin exclusief huren. De gastvrouw denkt in alles met u mee. Op verzoek kan ze voor overkappingen en / of houten tuinmeubilair zorgdragen.

De high tea bevat o.a. drie soorten taart, scones met jam en clotted cream, drie soorten sandwiches, kleine zoete hapjes en verschillende soorten thee. Natuurlijk kunt u al uw wensen bespreekbaar maken. U zal zich echt bij onze westerburen aan de andere kant van de Noordzee wanen. Maar in Engeland heeft de benaming high tea een andere betekenis dan in Nederland. Daar is het een maaltijd met hartige gerechten die rond 18.00 uur gegeten wordt. De high tea die wij kennen, noemen de Engelsen een afternoon tea.

Wat denkt u ervan om met uw gasten een historische rondleiding door de Hof van Wouw en de Tuin der Hesperiden te beleven? In dertig minuten laat een gids u ruim 365 jaar Haags verleden ervaren.

De high tea kost € 22,50 euro (excl. btw) per persoon. Daarbij komt de reservering van De Tuinkamer en mogelijke kosten voor de rondleiding en het bedienend personeel. Zij zijn exclusief voor u beschikbaar bij de ontvangst van grotere groepen.