Skip to main content
 

Privé Kerstdiner 2019 Den Haag

De Tuinkamer is helemaal van u!

Privé Kerstdiner

op een nostalgische locatie in Den Haag


Kijkt u al uit naar de feestdagen en de bijzondere en knusse sfeer? De gehele maand december kunt u weer exclusief met de familie, groep vrienden of collega’s bij ons in De Tuinkamer te Den Haag terecht voor een besloten kerstdiner.

Bij ons reserveert u niet alleen het kerstdiner, maar ook De Tuinkamer. Op een mooie historische groene locatie midden in het bruisende centrum van Den Haag kunt u met uw gezelschap (maximaal 30 personen) genieten van een speciaal kerstdiner. Dit diner is met zorg samengesteld door onze gepassioneerde kok.

Locatie Den Haag

Op deze magische kerstlocatie waant u zich in vroegere, roemrijke tijden. De Tuinkamer maakt deel uit van de meer dan 365 jaar oude Stichting de Hof Van Wouw, een mooi bewaard gebleven hofje van liefdadigheid dat als een oase van rust in de Haagse Binnenstad is gelegen. Bestaande uit 17 huisjes, waaronder het regentenhuis en het beheerderhuis, die grotendeels 17e-eeuws zijn gebleven.
Er is naast het monumentale complex ook een prachtige tuin aanwezig (De Tuin der Hesperiden). Tussen de gangen door of na uw diner kunt u onder genot van een lekker drankje door onze verlichte tuin wandelen. Hier vindt u enkele links van onze verborgen parels; groene manieren, De Posthoorn, In de buurt en Waardevolle straten in Den Haag.

Private dining met kerst

De Tuinkamer is geen restaurant en is alleen te reserveren voor besloten gezelschappen. Daarom is de Tuinkamer die avond helemaal alleen van u en uw gezelschap. U heeft niet zoals in een restaurant, last van ongemakken van andere gasten. Hierdoor krijgen gesprekken aan tafel een extra dimensie door het persoonlijke karakter. Onze gasten ervaren een privé kerstdiner bij De Tuinkamer als ‘stijlvol’, ‘intiem’ en ‘gastvrij’.

Voel u thuis op deze exclusieve en rustieke locatie in het drukke centrum van Den Haag! Verwen uw smaakpapillen en beleef De Tuinkamer tijdens de kerstdagen of een andere decemberdag.

Ook kinderen zijn van harte welkom tijdens de kerst. Private dining is namelijk ideaal met kleinere kinderen die hebben hier wat meer bewegingsvrijheid dan in een restaurant. En u kunt gerust verder genieten van uw diner, want uw kinderen kunnen heel goed buitenspelen op het afgesloten privéterrein van de Tuinkamer.

Aantal personen

In De Tuinkamer kunt u met maximaal dertig personen dineren (drie tafels). Tot twintig personen is het mogelijk om aan één tafel culinair te genieten.

Kerstmenu

Ons kerstmenu is gebaseerd op de klassieke rustieke uitstraling van De Tuinkamer. Het kerstmenu bestaat uit nostalgische gerechten met een feestelijk tintje, gecombineerd met gastronomische gerechten van deze tijd. Voor onze gerechten gebruiken we uitsluitend verse en pure kwaliteitsproducten. Uiteraard houden wij ook graag rekening met uw dieet of allergie wensen!

[contact-form-7 id=”8660″]

Combineer uw kerstdiner bij de Tuinkamer, met een Bed & Breakfast!

Sluit uw kerstdiner af met een overnachting in Cornelia’s Tuinhuis in Den Haag. Deze woning maakt deel uit van het Hofje van Wouw, samen met de Tuinkamer en de Tuin der Hesperiden vormt ze een historisch privé complex.

Deze Bed & Breakfast woning stamt weliswaar uit 1647, maar is volledig gerenoveerd en voorzien van alle gemakken en comfort.

Hof van Wouw Bed and Breakfast