Skip to main content
 

Lunch in De Tuinkamer

In De Tuinkamer kunnen lunches worden aangeboden in combinatie met een vergadering, bedrijfstraining, workshops, presentaties, een bezoek aan de Hof van Wouw met een rondleiding of bij feestelijke gelegenheden zoals verjaardagen, jubilea enz.

‘De gast is de koning bij de lunch in De Tuinkamer’, is de slogan van de gastvrouw. In samenspraak met u stelt ze de lunch samen. Alles is mogelijk, wat te denken van een eenvoudige Hollandse oergezellige broodjeslunch, een mediterrane lunch met quiche, salade en soep of een geheel aangeklede warme lunch? Een lichte visschotel, diverse Italiaanse gerechten, ragout met rijst zijn dan de favoriet bij feestelijke gelegenheden.

De Tuinkamer is tot ver buiten Den Haag bekend om haar lunchspecialiteit, de high noon. Dit is een vroege variant van een afternoon tea, maar met het accent op hartige lekkernijen, zoals sandwiches, hartige hapjes en fruitsalade. En bij binnenkomst ontvangt u naar keuze een glas wijn of champagne.

De kosten zijn geheel afhankelijk van de gewenste invulling, het aantal deelnemende gasten en de verblijfsduur in De Tuinkamer of het gebruik van de Tuin der Hesperiden.