Skip to main content
 

Private dining in De Tuinkamer

Private dining in Den Haag

in een historische en groene omgeving

Met uw gasten, zakelijk of privé, dineren in De Tuinkamer in Den Haag is de kers op de taart van uw samenzijn. Gesprekken aan tafel krijgen een extra dimensie door deze historische en groene omgeving. ‘Stijlvol’ en ‘gastvrij’ zijn dé sleutelwoorden voor dit moment van elkaar culinair ontmoeten. Hier praten uw gasten nog lang over, deze exclusieve en rustieke locatie in het drukke centrum van Den Haag. Verwen uw smaakpapillen en beleef De Tuinkamer ook op deze wijze.

Soorten diners

Kiest u voor een culinaire ontmoeting met De Tuinkamer? Dan zult u er geen spijt van krijgen. Het kan de afsluiting vormen van een topdag vergaderen. Bij alle soorten van feestelijke gelegenheden kan het elkaar ontmoeten aan tafel het hoogtepunt vormen. Maar wat leuk om hiermee een rondleiding aan de Hof van Wouw door de gastvrouw hiermee af te sluiten. Wat is er bij De Tuinkamer zoal mogelijk?:

  • drie- of viergangendiners (uitbreiding is natuurlijk in overleg mogelijk)
  • keuze voor louter biologische, en / of streek- en seizoenproducten
  • de Haagse historie in met ‘vergeten eten’, geïnspireerd op de zeventiende eeuw
  • keuze voor de wijnen in overleg
  • een walking dinner met diverse invullingen

De Tuinkamer werkt hiervoor samen met een aantal excellente cateringbedrijven in Den Haag. De gastvrouw zal met u al uw culinaire verlangens bespreken en daarin kunnen adviseren. De Tuinkamer heeft immers vele culinaire mogelijkheden. De kosten zijn geheel afhankelijk van uw invulling, het aantal gasten en de verblijfsduur op deze Haagse locatie.

Dineren aantal personen

In De Tuinkamer kunt u met maximaal dertig personen dineren (drie tafels). Tot twintig personen is het ook mogelijk om aan één tafel culinair te genieten. Bij een walkingdinner kunnen maximaal vijftig  personen ‘meelopen’. Bij mooi weer kunt u ook buiten dineren. Dat is tot 22.00 uur mogelijk voor ongeveer zestig personen. Laat uw maaltijd historisch inkleuren en overleg alle mogelijkheden met de gastvrouw.

Klik hier voor een voorbeeld van een menukaart.