Skip to main content
 

Trouwen in de Tuinkamer

Sinds 2010 is De Tuinkamer een gewilde officiële Haagse trouwlocatie, maar natuurlijk kunt u er ook ceremonieel trouwen. Romantiek, historie, een groene omgeving met een oranjerie en jullie huwelijksgeluk kunnen op jullie bruiloft hier samensmelten. Een intieme en serene plek midden in Den Haag om elkaar het jawoord te geven.

De Tuinkamer is gelegen naast het bijna vierhonderd jaar oude Hof van Wouw en uitermate geschikt voor kleinere groepen dag gasten. Deze is geschikt voor recepties tot tachtig personen. Buiten kunt u tot honderdvijftig personen terecht. Bij minder weer kunnen we in overleg overkappingen huren voor een verblijf in de Tuin der Hesperiden.

Het huwelijksdiner kan binnen tot dertig en buiten tot zestig personen worden geregeld. En er zijn vele invullingen mogelijk. Reken maar dat jullie bruiloftsgasten nog lang over deze uniek gelegen trouwlocatie met de vele mogelijkheden binnen en buiten zullen praten.

‘Ja’ zeggen in deze unieke omgeving van de Gouden Eeuw waar de witte duifjes aan- en afvliegen bij  hun til in de Tuin der Hesperiden of in de oranjerie, daar droom je toch van als bruidspaar? Het bruidspaar kan op deze dag het Regentenhuis (zie foto’s) erbij huren om zich te verkleden of uit te rusten of tot slot de huwelijksnacht door te brengen (indien beschikbaar). Elke foto van jullie huwelijksceremonie en aansluitende bruiloftsactiviteiten zal een pareltje worden als je van historie en romantiek houdt.

De Tuinkamer en de Tuin der Hesperiden zijn gezien het historische karakter van deze omgeving niet bedoeld als feestlocatie voor dansfeesten met levende muziek.

Klik hier voor downloaden document “Akkoord verklaring vrije trouwlocatie