Skip to main content

We zijn weer druk bezig in De Tuinkamer Den Haag. Veel vergaderingen en partijen buiten op ons terras en in de tuin. En ook bijeenkomsten van diverse overheidsorganen en ministeries. Er wordt veel bijgepraat en gelachen. Collega’s zijn blij elkaar live te zien na al het ge-teams & gezoom. Sommigen zien elkaar fysiek voor t eerst en solliciteerden zelfs digitaal.

Ook voor privé-feesten gingen alle remmen los, zoals voor dit diner buiten voor de verjaardag 🎈 van een moeder die 75 werd. Het was een mooie avond met zelfs harpmuziek. En uiteraard blijven we verstandig en houden we de feestjes klein en beheersbaar. Bij ons is voldoende plek om een intiem tuinfeest of diner in de tuin te organiseren. Op uw tuinfeest bij ons op locatie in de Tuinkamer, creëren we een passende sfeer, door de juiste aankleding, versiering en catering. U kunt uw tuinfeest organiseren door het helemaal aan ons over te laten, wij verzorgen uw gasten met heerlijke hapjes en drankjes.

En wilt u een speciaal persoon verrassen met een tuinfeest, dan denken we graag met u mee. Wij zien u en uw gasten graag stralen. Oh ja en mocht de zon plaats maken voor een regenachtige dag dan kunt u gerust droog blijven zitten onder de overkapping.

Vraag bij ons naar mogelijkheden voor als u een locatie wilt huren voor een tuinfeest, heerlijke lunch of high tea.