Skip to main content

In onze nieuwsrubriek misten we een persoonlijke note met betrekking tot de Tuinkamer. En natuurlijk willen we daarbij onze locatie in centrum Den Haag aanprijzen waar we zo trots op zijn. Dit gemis is voortgekomen uit de stilte die de coronacrisis met zich meebrengt. We hebben nu meer tijd en dus ook de rust. Dit bracht nieuwe inzichten en andere energie met zich mee.

U zult dus voortaan ook vaker informele berichten in deze rubriek tegenkomen. Mits het met ons en onze branche te maken heeft uiteraard: Vergaderlocatie, Brainstorm, Training, Presentatie, Huwelijk, Uitvaartplechtigheid, High Tea, Plenair, Borrel & Ontvangst, privé diner, Teambuilding, Feest, Kerstdiner.

Etentjes en corona

De onderonsjes tijdens de coronacrisis zijn in andere vormen gegoten. Misschien belandt u normaliter na een dag noeste arbeid met collega’s op een terras. Tijdens de coronacrisis worden niet alleen videoconferences gevoerd, zelfs de borrels verhuizen naar het web.
Ook het avondeten thuis gaat misschien een beetje vervelen en de afhaaltoko inclusief de bezorgdiensten hebben we nou ook wel gezien. We willen weer uiteten & elkaar ontmoeten. Etentjes in de Tuinkamer vonden ook met enige regelmaat plaats in de Tuinkamer. Maar nou is het zo stil en leeg.

We zijn geen horecagelegenheid, maar een sfeervolle authentieke locatie die je kunt huren voor bijvoorbeeld besloten bijeenkomsten of vergaderingen. Maar ook waar je met je familie kunt genieten van een verzorgd diner in privésfeer. We willen jullie echt snel (weer) ontvangen.

Feestje, high tea of receptie

Je hoeft niet los te gaan, maar al is het maar om even met de glazen te klinken en elkaar live te treffen. Bij ons kan dit hopelijk snel! In hartje Den Haag is deze prachtige locatie te vinden waar u de 1,5 meter afstand makkelijk in acht kunt nemen. En nu helemaal met het mooie weer. U kunt op een ludieke wijze een feestje houden met intimi in onze ruime tuin met Oranjerie. Ja dat kan, bij ons in De Tuinkamer!

Door de corona-maatregelen missen we onze familieleden en vrienden. U wilt misschien uw huwelijksfeest vieren of een uitgestelde verjaardag met vrienden inhalen. Misschien een “decadente” high-tea houden met vriendinnen. Dat kan allemaal bij ons, in de Oranjerie of lekker in de schaduw onder de parasol in het gras. We hebben niet alleen de Tuinkamer maar ook een ruime tuin met een een groentekas. En heeft u geen zin om meer naar huis te gaan, dan kunt u vanuit de tuin doorrollen naar onze Bed & Breakfast.

Lekker de sleur doorbreken en even gewoon met elkaar zijn! We missen jullie.

Elkaar ontmoeten

In de ruime tuin kunt u plaatsnemen aan de gezellige zitjes, tussen de perkjes en mooie vlinderbloemen. Deze groene landelijke sfeer verwacht je niet in hartje Den Haag. Door al het groen en de leibomen langs de omheining heb je geen notie van de huizen om je heen. Gelukkig krijg je nog wel een stukje van de kerktoren te zien anders zou je je nog in een bos wanen.

Dit uniek stukje Den Haag houdt van mensen. En de mensen ook van haar, maar door het coronavirus zijn ze hiervan weggehouden.
Kom snel uw intiem feestje bij ons vieren of geniet met vriendinnen van een heerlijke lunch! U kunt bij ons volgens de RIVM-richtlijnen uw verjaardag vieren. Zittend, hangend, liggend in de tuin. Met geen enkele moeite kunt u 1,5 meter afstand houden. We hebben de ruimte, groen en lekker ruikende bloemen. En zeker COVID_19 maatregelen getroffen.

Vergaderen

Oh ja en voor vergaderen denken we met u mee. Want door de uitzonderingen die de overheid heeft gemaakt, kunt u in bepaalde gevallen nog wél fysiek vergaderen. Wij kunnen opstellingen maken voor 12 personen. En met onze ruime tuin is er plaats voor maximaal 30 personen. Buiten vergaderen of in de Oranjerie is ook mogelijk.

We plaatsen we hieronder enkele maatregelen tegen het coronavirus van de Rijksoverheid, met betrekking tot vergaderen en bijeenkomsten. Let op: Dit zijn maatregelen die op dit moment van schrijven gelden:

  • Religieuze en levensbeschouwelijke bijeenkomsten vinden bij voorkeur online plaats; ze kunnen fysiek alleen doorgang vinden als er maximaal 30 personen bij elkaar zijn die altijd 1,5 meter afstand houden. (Mogelijk kan dit aantal met ingang van 1 juli verhoogd worden naar 100.)
  • Wettelijk verplichte bijeenkomsten, zoals raadsvergaderingen of aandeelhoudersvergaderingen, kunnen online plaatsvinden of fysiek als er maximaal 100 personen zijn die 1,5 meter afstand kunnen houden.
  • Samenkomsten die noodzakelijk zijn voor de voortgang van de dagelijkse werkzaamheden van instellingen, bedrijven en andere organisaties mogen doorgaan met maximaal 100 personen, en als er 1,5 meter afstand tot elkaar kan worden gehouden.

 

Zelfs de zoemende bijen missen het geroezemoes tijdens de vergaderingen en recepties.