Skip to main content
 

De Tuinkamer

Een unieke locatie in Den Haag

Kom door de poort aan de Brouwersgracht 30 en laat druk Den Haag achter u. U loopt het verleden tegemoet en wordt geraakt door wat De Tuinkamer en directe omgeving te bieden heeft. Dit voormalig winkelpand heeft een fraaie buitenplaats met een oranjerie.

Vergaderen, private dining en een officiële trouwlocatie in Den Haag,
in de serene rust beleeft u het hier!

Deze bijzondere groene locatie is één van de best bewaarde geheimen van de Haagse binnenstad. De meest gehoorde opmerking is: “wat een onverwachte, groene locatie is dit in de Haagse binnenstad” of “ik woon al jaren in Den Haag en dit wist ik echt niet”.  Ongekende mogelijkheden zijn er door de samenwerking met de naastgelegen Hof van Wouw. De Tuinkamer kunt u ook boeken voor een jubileum, lezing, verjaardag, presentatie enz.. Historie en maatwerk gaan hier hand in hand. Van eind maart tot eind oktober kunnen bij mooi b.v een trouwreceptie in de Hoftuin worden georganiseerd, soms met een tent waardoor gasten maximaal kunnen genieten van dit heerlijke buiten temidden van het stadsgewoel.

Trouwerijen zijn heel persoonlijke hoogtepunten in het leven en daarbij is de gastvrouw en haar personeel zeer behulpzaam en flexibel. Alles is mogelijk bij uw bruiloft: van kerkelijke inzegening tot Chinese theeceremonie. In samenwerking met de huiscateraar worden alle culinaire wensen van tevoren nauwkeurig besproken en soms ook geproefd. Of het nu gaat om wraps bij de inloop vóór de ceremonie van de daggasten of snacks tijdens de trouwreceptie of het huwelijksdiner in de avond, alles is mogelijk.

U kunt De Tuinkamer Den Haag ook reserveren voor een bedrijfstraining, bruiloft, condoleance, uitvaartreceptie, high tea, receptie, privé diner, walkingdinner en borrel. Hoog in het vaandel staat de persoonlijke verzorging van de gasten. De Tuinkamer is absoluut geen doorsnee locatie voor uw trouwerij. De gastvrouw zal zoveel mogelijk aan uw wensen tegemoet komen met maatwerk arrangementen voor bijvoorbeeld uw bruiloft en de huwelijksreceptie erna.

De Tuinkamer sluit aan bij de historie met antieke meubels. Er is ook veel groen waaronder de historische Tuin der Hesperiden met vele ‘vergeten groenten’. In deze Haagse parel onder de vergader- en trouwlocaties bent u in een oase van rust midden in de Haagse binnenstad.