Skip to main content

Op dinsdag 25 en woensdag 26 december 2018 is het weer kerst. De mensen moeten het zichzelf makkelijker maken, vinden wij. Ga de deur uit met Kerst! Geen boodschappen, geen afwas, geen stress. Het belooft namelijk een mooie kerstperiode in de tuinkamer te worden. Waar onze gasten een privé kerstbeleving mogen ervaren, dat gekleurd wordt door een samenspel van gerechten, producten, presentatie, omgeving en service.

Onze kok presenteert een heerlijk kerstdiner. Hoe mooi is het om dit 4 gangen diner te mogen nuttigen met op de achtergrond het mooie decor van een stukje cultureel erfgoed; De hof van Wouw met haar 17de eeuwse woningen. Naast het monumentale complex is er ook een prachtige tuin aanwezig (De Tuin der Hesperiden).

privé kerstdiner 2018 in De Tuinkamer Den Haag

Wij verwelkomen onze gasten graag tijdens de kerstdagen of een andere decemberdag. De Tuinkamer is exclusief te reserveren voor gezelschappen en daarom kan men heerlijk van elkaar genieten tijdens het diner.

Tijdens kerst mogen we een diversiteit van groepen ontvangen; familie, vrienden maar ook bedrijfseigenaren die hun waardering middels een besloten kerstdiner willen uitspreken naar hun werknemers.

Lees hier meer over het exclusieve kerstdiner!