Skip to main content

Burgemeester van Zanen kwam een bezoek brengen aan de Hof Van Wouw, die toch maar tot één van de mooiste en meest authentieke Haagse hofjes mag worden gerekend. Zijn bezoek stond in het teken van kennismaking met Haagse hofjes: Hof van Wouw, het Haags Hofjesoverleg met Marieke van Buttingha Wichers van Het Heilige Geesthofje, Patrick Thio van het Hofje Van Nieuwkoop en Godert van der Feltz van het Hooftshofje. Kort, maar krachtig.

Een lunch in de Regentenkamer met hulp van mijn vaste, trouwe steun en toeverlaat Nahel Ounis! De Burgemeester was zeer geïnteresseerd in het wel en wee van de hofjes in Den Haag.

Een saillant detail, de burgemeester heeft een gemene deler met de Hof van Wouw; de grootvader van de stichtster van dit hofje was ook Burgemeester van Den Haag. Met meer dan 100 “verstopte” hofjes mag Den Haag zich terecht Hofstad noemen.

Wil je meer weten over de Hof van Wouw? Kom eens langs voor een rondleiding (te boeken voor een groep vanaf 15 personen) of houd de website in de gaten voor open dagen & evenementen van de Haagse hofjes. Een bezoek aan de Hof van Wouw kun je heel goed combineren met een privédiner, high tea of lunch bij ons in de Tuinkamer. Hoe leuk is dat met je familie, vrienden of collega’s. Bel ons of stuur een mail!