De Tuinkamer biedt de optimale omstandigheden om productief te kunnen vergaderen. De persoonlijke verzorging tijdens uw verblijf is hét visitekaartje van deze vergaderruimte. Er wordt gezorgd voor een goede balans tussen hard werken, je thuis voelen en in de watten gelegd worden. In een rustige, inspirerende, groene omgeving bent u verlost van de dagelijkse hectiek van uw eigen werkomgeving.

Een gezellige gastvrouw met veel oog voor details zorgt voor u tijdens uw gehele vergadering met wat u maar wilt aan eten en drinken, o.a. lekkere dingen bij de koffie, goed verzorgde lunches (bijvoorbeeld met soep, quiche en verse Mediterraanse salades), een borrel na afloop of een afsluitend diner. Desgewenst worden biologische gerechten geserveerd met streek- en seizoensproducten. Wij houden ook met uw dieetwensen rekening (glutenvrij etc). U kunt een vergadering op deze vergaderlocatie combineren met een rondleiding door de Hof en bijvoorbeeld afsluiten met een borrel.

Praktische gegevens:
Vergaderingen zijn mogelijk aan tafel tot 20 personen (zonder tafel tot ca 30 personen). Klik hier voor mogelijke zaalopstellingen. De Tuinkamer is per dagdeel te huren. Meerdaagse boekingen zijn uiteraard ook mogelijk. Vergaderapparatuur (flip-over, beamer, scherm, laptop) is te huur. WIFI is aanwezig.

De Tuin der Hesperiden van de Hof van Wouw is ook te huren voor vergaderactiviteiten in de buitenlucht (of even lekker tijdens de lunch). De verhuur van de tuin komt ten goede aan de Stichting De Hof van de Wouw.

Onze gasten