Skip to main content

Met familie, goede vrienden, collega’s, werkrelaties of werknemers kerst vieren? Dit kan met maximaal 30 personen bij ons al vanaf 1 december, dan zijn wij al in de kerststemming. Verras uw gezelschap met een heerlijk besloten kerstdiner 2019 in de knusse Tuinkamer te Den Haag. De Tuinkamer is dan alleen voor u! We ontvangen u graag op één van de winterdagen in december. De Tuinkamer is uiteraard ook tijdens de kerstdagen op woensdag 25 en donderdag 26 december 2019 volledig te reserveren.kerstdiner in de tuinkamer

De mensen moeten het zichzelf makkelijker maken, vinden wij. Ga de deur uit met Kerst! Geen boodschappen, geen afwas, geen stress. Het belooft namelijk een mooie kerstperiode in de tuinkamer (foto’s) te worden. Waar onze gasten een privé kerstbeleving mogen ervaren, dat gekleurd wordt door een samenspel van gerechten, producten, presentatie, omgeving en service.

Hoe mooi is het om dit 4 gangen diner te mogen nuttigen met op de achtergrond het mooie decor van een stukje cultureel erfgoed; De hof van Wouw te Den Haag met haar 17de eeuwse woningen. Naast het monumentale complex is er ook een prachtige tuin aanwezig (De Tuin der Hesperiden).

Onze kok presenteert een heerlijk kerstdiner. U kunt een prachtig kerstdiner van onze menukaart samenstellen voor uw gezelschap. In De Tuinkamer kunt u met maximaal dertig personen dineren (drie tafels). Tot twintig personen is het ook mogelijk om aan één tafel culinair te genieten. Wij adviseren u graag in de tafelopstelling.

privé kerstdiner decembermaand 2019 in De Tuinkamer Den Haag

Tijdens kerst mogen we een diversiteit van groepen ontvangen; familie, vrienden maar ook bedrijfseigenaren die hun waardering middels een besloten kerstdiner willen uitspreken naar hun werknemers.

Wij verwelkomen ook u graag tijdens de kerstdagen of een andere decemberdag. De Tuinkamer is exclusief te reserveren voor gezelschappen en daarom kunt u heerlijk in alle rust van elkaar genieten tijdens het diner.

** kerstdiner 2019 **

Ons kerstmenu is gebaseerd op de klassieke rustieke uitstraling van De Tuinkamer. Het kerstmenu bestaat uit nostalgische gerechten met een feestelijk tintje, gecombineerd met gastronomische gerechten van deze tijd. Voor onze gerechten gebruiken we uitsluitend verse en pure kwaliteitsproducten. Uiteraard houden wij ook graag rekening met uw dieet of allergie wensen!

Voor- en tussengerechten

Terrine van gerookte forel

Geserveerd met Hollandse garnalen en salade van verse courgettes

Salade van burrata
Gemaakt van een roomzachte Italiaanse kaas en avocado, opgediend met een luchtige bloemkoolmousse en toefjes citroenschuim *

Risotto
Een smaakvolle combinatie van een zalige paddenstoelenrisoto met een aardse truffelsalsa *

Pompoensoep
Een veritabele zachte soep met pompoen van het land *

Makreelrilette
Een huisgemaakte rilette van gerookte makreel met gekonfijte aardappel

Hoofdgerechten

Parelhoenfilet
Heerlijke filet met dragonsaus, geserveerd met gebakken witlof en aardappelgratin uit de oven

Wildragout
Gepresenteerd in een vogelnestje met hete bliksem en zoetzure gestoofde rode kool

Haasfilet
Stukje wild met rode wijnsaus, vergezeld van “de vergeten” oerwortel en heerlijke pompoenstamp

Hertenbiefstuk
Mals stukje vlees met morillesaus, opgediend met Zwitserse röstli en haricots verts

Vegetarische Frittata
Heerlijke warme Italiaanse quiche met bloemkool, spinazie en feta kaas *

Nagerechten

Roomvla met gember triffle en verse mango

Biologische boekweit pannenkoekjes met chocolade
panna cotta en verse bessen

Huisgemaakte tiramisu met perencompote

Meringues met aardbeienpudding en brownie

Fries suikerbrood met hangop en coulis van rood fruit

en koffie met bonbons

*) vegetarisch

 

Lees hier meer over het exclusieve kerstdiner!