Skip to main content

Uitvaart in stijl bij de Tuinkamer te Den Haag

Wanneer er iemand is overleden van wie u zielsveel houdt dan valt de bodem onder uw bestaan vandaan. Een periode van rouw breekt aan en er komt veel op de directe familie af. Emoties verdienen meer ruimte dan praktische zaken. Maar rondom de uitvaart moet u veel regelen en is er minder tijd voor uw gevoelens.

Nabestaanden weten niet altijd wat de overledene gewild zou hebben en moeten ineens allerlei keuzes maken. Doet u dit met of zonder een uitvaartondernemer? Begraven of cremeren? Naast een eerbetoon is het vooral een overgangsceremonie voor degenen die achterblijven.

En wat doe u met de condoleances, de afscheidsreceptie? Bij ons in De Tuinkamer in Den Haag, kunt u een uitvaartreceptie in stijl houden, met een koffietafel, lunch of receptie. Of u kunt de dag afsluiten met alleen naaste familie en dierbare vrienden, om bij te komen en mooie herinnering op te halen. Dit kan met een aangeklede borrel en/of diner. U kunt zelfs bij ons overnachten, in de mooiste Bed & Breakfast woning van Den Haag.

De Tuinkamer is geen doorsnee locatie. Het is alsof u buiten bent midden in het drukke stadsgewoel. Mensen noemen het een Haagse parel en een oase van rust in de binnenstad. De Tuinkamer maakt deel uit van een mooi bewaard hofje, de Hof Van Wouw, dat thans tot één van de mooiste en meest authentieke Haagse Hofjes mag worden gerekend. En dat niet alleen! Als u de poort binnenloopt loopt u eerst langs de Oranjerie en heeft u een mooi uitzicht op de Tuin der Hesperiden.