Skip to main content

Na drie lockdowns beginnen de groepen weer langzaam binnen te druppelen. We hebben onze gasten enorm gemist. Wat was het stil! Eind januari hebben we een delegatie van het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (onderdeel van het Ministerie van Economische Zaken) bij ons in de Tuinkamer mogen ontvangen voor een vergadering.

Geregeld komen rijksambtenaren bij ons vergaderen, brainstormen, lunchen of dineren. Zo weet het Ministerie van LNV ons vaak te vinden. Nu hadden we een nieuwe groep van deze Ministerie en vanwege haar enthousiasme, hebben we gevraagd of ze een review wilde achterlaten in onze old-school gastenboek.

“Heel erg bedankt voor de geweldige ontvangst. Het was lekker, warm (hartelijk) en aangenaam. Heel huiselijk!! “

Vergaderen in huiskamer sfeer

Onze gasten vonden het heerlijk en waren zeer verheugd dat ze in een (ik citeer) “een niet hotelachtige sfeer, maar meer een huiskamer” weer live bijeen konden komen na zo’n lange tijd. Naast het vergaderen kregen ze een heerlijk gevarieerd buffet van Karsten en Kuiper bij ons voorgeschoteld. Onze huiscateraar werkt met verse en lokale ingrediënten en voldoet aan onze hoge standaard van smaak- en kwaliteitseisen.

Wilt u ook in een huiselijke omgeving samenzijn? Hetzij in een zakelijke formatie of met vrienden een private diner nuttigen. Of genieten van een heerlijke high-tea met je vriendinnen, zonder andere gasten.

Exclusieve ruimte huren

Of heb je trouwplannen en wil je je gasten op een bijzondere locatie ontvangen, dan is de Tuinkamer hier een uitstekende plek voor. Gasten van ver hoeven niet dezelfde dag terug te rijden, door gebruik te maken van onze Bed & Breakfast. En een minder fijne gelegenheid zoals een uitvaart van uw dierbare kunt u ook bij ons afsluiten met een condoleance receptie.

Neem contact met ons op voor informatie over het huren van exclusieve ruimte bij de Tuinkamer Den Haag.

Den Haag, centrum
Goed bereikbaar met Openbaar Vervoer en dichtbij het station
Afgesloten van de drukte
Historisch sfeervolle locatie
Ook toegang tot buiten in de tuin en op terras
Uitzicht op groen, tuin, terras en Oranjerie