Skip to main content

Uw historische vergaderlocatie in Den Haag Centrum

By 7 oktober 2015juni 27th, 2023Diner, Vergaderen
Vergadering_Maatschappij_15mei2014_16_klein

Uw gastvrouw, Jeanne Kamerlingh Onnes

Vele bedrijven en organisaties zijn u al voorgegaan bij het benutten van De Tuinkamer als vergaderlocatie en inspiratieplek. Dus als u besluit om ook van onze unieke vergader- en ontmoetingsfaciliteiten gebruik te maken, bent u absoluut niet origineel meer. Kijk maar eens op de website www.detuinkamer.info bij het kopje ‘Onze gasten’ wie u zijn voorgegaan. Maar het is ook absoluut geen schande om in deze gerenommeerde rij zeer tevreden gasten opgenomen te worden. Want in hartje Den Haag biedt De Tuinkamer, gelegen aan de Hof van Wouw en de Tuin der Hesperiden van bijna vierhonderd jaar oud, een unieke werkomgeving. Gastvrouw Jeanne Kamerlingh Onnes: “Ik merk elke keer weer dat door De Tuinkamer en omgeving deelnemers aan al die workshops, presentaties, trainingen, vergaderingen en noem het maar op, extra geïnspireerd worden. Dat vind ik zo mooi om als gastvrouw telkens terug te krijgen van die organisaties.”

Maatwerk met hoofdletters geschreven

Er kan in verschillende vergaderopstellingen door twintig – dertig deelnemers worden vergaderd. De activiteit bepaalt natuurlijk het maximum aantal deelnemers, zo ook de indeling van de vergaderplekken in De Tuinkamer. “We hebben daar veel ervaring mee en denken ook altijd hardop mee met onze bezoekende organisaties. Men huurt De Tuinkamer altijd voor minstens één dagdeel waar exclusiviteit gegarandeerd is. Daarnaast wordt er ook geregeld gebruik gemaakt van het Regentenhuis. Daar kan je met een paar mensen besluiten van nu nemen in het Haagse verleden van ongeveer vierhonderd jaar geleden” aldus de bevlogen gastvrouw.

Informele historische momenten benutten

Als je vergadert en samenkomt in De Tuinkamer kan de kracht ook liggen in het informele contact tussen de vergadermomenten door of na afloop in afwachting van een heerlijk diner. Wat te denken van een rondleiding door Jeanne Kamerlingh Onnes door de Hof van Wouw en de Tuin der Hesperiden? Ze is namelijk ook regentes van de Stichting van de Hof van Wouw en neemt u mee met haar fascinerende verhalen en anekdotes over vierhonderd jaar Hof van Wouw. Maar vergeet ook de vele ‘vergeten groenten’ en de fraaie collectie oranjeappelboompjes in genoemde tuin niet?

De Tuinkamer… ook culinair een topper

Jeanne Kamerlingh Onnes: “Belangrijk is de aandacht voor de inwendige mens en dan zijn onze gasten bij ons aan het juiste adres voor diverse arrangementen bij de lunch en / of het diner. Wat te denken van de high noon? Alleen daarvoor kom je als organisatie al naar De Tuinkamer. Met de samenwerkende cateraar kunnen we ook louter biologische gerechten uit deze streek aanbieden. Maar dat is natuurlijk wel seizoensgebonden en ik vind het persoonlijk echt ons culinaire toppertje. Bij schitterend weer kan men ook de lunch en / of het diner op de buitenplaats, in de nieuwe oranjerie of in de Tuin der Hesperiden laten plaatsvinden.”

Waarom komen veel organisaties en bedrijven uit de lijst met ‘onze gasten’ hier weer terug na een eerste vergader- en werkervaring met de unieke faciliteiten van De Tuinkamer? Jeanne Kamerlingh Onnes: “Ik weet het antwoord wel en daar ben ik als gastvrouw van De Tuinkamer heel erg trots op. Maar ik wil het u als mogelijke nieuwe klant graag zelf laten beleven. Ik ontvang u daarom graag voor een gastvrije informatieve rondleiding bij onze toegangspoort aan de Haagse Brouwersgracht nummer 30.”