Skip to main content

We draaien gelukkig weer op volle toeren met kleinschalige vergaderingen in combinatie met een lunch of diner.vergadering eettafel diner
Onlangs hebben we een 15-tal werknemers van een bekende organisatie mogen ontvangen. We hebben even gespiekt op de website om te achterhalen wat nou de missie is van deze organisatie. Om de privacy te waarborgen, houden we het summier: dit bedrijf verbindt mensen en kennis met elkaar.

Mensen verbinden

De Tuinkamer sluit zich daar bij aan. Ook wij verbinden mensen en kennis op onze prachtige Haagse locatie vanwege de informele sfeer die de Tuinkamer uitstraalt. Het accent ligt bij ons alleen iets meer op het samenzijn dan in kennisoverdracht. Dit is tweeërlei bij de Tuinkamer. Meestal is de insteek productief, maar de Tuinkamer leent zich ook uitstekend voor Lazy momenten met bijvoorbeeld een high tea. U kunt daaruit concluderen dat onze klanten en aanleidingen zeer divers zijn, we hebben gasten die op zakelijke conto bij ons reserveren of vrienden die iets bijzonders te vieren hebben. Het kan allemaal bij ons.

rits & kookMaar goed we willen u natuurlijk overtuigen van de charmes van de Tuinkamer, maar uiteindelijk gaat dit bericht over onze laatste reservering. Als terugkoppeling ontvingen we dat ze super enthousiast waren over alles. Ik citeer: “het was een geslaagde bijeenkomst op een prachtige locatie met goede service!”

Het vegetarische diner was bereid door Joris Ritsema van Rits & Kook. Joris gebruikt al zijn zintuigen bij de gerechten, waarbij de opmaak en presentatie net zo belangrijk voor hem is. Met zijn passie voor de Franse en Italiaanse keuken stelt hij hoge eisen aan zijn leveranciers.

Wilt u net als dit bedrijf bij ons vergaderen inclusief diner in hartje Den Haag? Of genieten van een private diner met uw prospects? Wij staan geheel tot uw dienst.