Skip to main content
 

Als gastvrouw denk ik in de voorbereiding voor uw te organiseren activiteit hardop met u mee. En zo zorg ik, zoals al meer dan 365 jaar in het hofje werd gedaan, op de dag zelf dat alles perfect verloopt. Mijn jarenlange ervaring, goede contacten met samenwerkende bedrijven en de passie voor dit werk op deze unieke locatie zijn de bouwstenen voor uw geslaagde reservering. Vanaf de boeking per telefoon of  deze website tot aan de uiteindelijke factuur verzorg ik met passie voor het gastvrouw zijn het gehele traject voor u en uw gasten. Heeft u vragen, laat het mij maar weten!

De Tuinkamer ligt in de Hof van Wouw waarvoor ik tevens de functie van regentes vervul. Beide historische plekken versterken elkaar dan ook en bieden mijn gasten vele mogelijkheden als u De Tuinkamer reserveert. Na de restauratie en opening van De Tuinkamer in 2001 zie ik het als een uitdaging om de Hof van Wouw en De Tuinkamer bij een breed publiek bekend te maken, zonder dat daarmee de huidige woonfunctie van het Hofje uit het oog wordt verloren.

Hoewel ik oorspronkelijk ben afgestudeerd in Arabische taal- en letterkunde, en daarin nog werkzaam ben, is vanaf het begin De Tuinkamer mijn passie. ‘Gezelligheid’ en ‘stijl’ zijn hierbij de sleutelwoorden voor de realisering van deze historische ontmoetingsplek in het centrum van Den Haag.

Ik hoop u binnenkort bij ons te mogen verwelkomen.

handtekening