Skip to main content
 

Inspirerend vergaderen in De Tuinkamer

Exclusieve vergaderlocatie Den Haag

station is goed bereikbaar

Weg uit de eigen drukke en zakelijke omgeving is De Tuinkamer als vergaderlocatie in Den Haag ‘the place to be’ in deze 21e eeuw. Besluiten van nu worden in het mooie Haagse verleden genomen.

De omgeving bepaalt voor een aanzienlijk deel het succes van een vergadering. Zo doen de deelnemers op deze vergaderlocatie in Den Haag inspiratie op in De Tuinkamer en bij de pauzemomenten in de oranjerie of Tuin der Hesperiden. De gastvrouw denkt in alles met u mee. U reserveert de gehele vergaderlocatie, dus exclusiviteit is gegarandeerd. Velen zijn u al voorgegaan, en komen ook weer terug.

Wat moet u weten over deze unieke vergaderlocatie in het centrum van Den Haag?

Vele vergaderopstellingen tot 35 personen zijn mogelijk. Ook staand vergaderen levert andere en mogelijk ook betere resultaten op. Op de reserveringsaanvraag hieronder kunt u de gewenste vergadertijd aangeven. Meerdaagse boekingen komen geregeld voor en deze vergaderlocatie in Den Haag biedt uw gasten ook vele bezienswaardigheden en activiteiten, voor elk wat wils.

Vergaderapparatuur (flip-over, beamer, projectiescherm en laptop) kunt u huren en natuurlijk is op deze vergaderlocatie De Tuinkamer gratis wifi aanwezig.

Uniek vergaderen

Gastvrijheid, een eeuwenlange traditie

De gastvrouw zorgt ervoor dat het u bij de vergadering aan niets ontbreekt. Wat wenst u aan dranken en hapjes tijdens het vergadermoment? Er wordt geruisloos voor gezorgd. Heeft u wensen wat de lunch of het afsluitende diner betreft (al dan niet vooraf gegaan door een aperitief)? De gastvrouw zal u zeker kunnen verrassen in de voorbereiding op uw vergadermoment als ze de culinaire mogelijkheden beschrijft. Wat te denken van biologische gerechten geserveerd met streek- en seizoenproducten? Natuurlijk worden mogelijke dieetwensen ook verwerkt in het culinaire aanbod.

De Regentenkamer huren als vergaderlocatie voor uw bijeenkomst

en wandelen of lunchen in De Tuin der Hesperiden

Bent u met een paar personen, dan kunt u op deze vergaderlocatie in Den Haag ook De Regentenkamer huren voor uw vergadering. Daar staat uw tijd echt even stil. Het tv-programma ‘Ontdek je plekje’ komt hier voor u tot leven. Extra zuurstof opdoen bij vergaderen in de Haagse buitenlucht of de lunch, dat kan ook. De Tuin der Hesperiden van de Hof van Wouw is op deze vergaderlocatie ook te huren als ‘break-out-room’ bij mooi weer. Deze verhuur komt ten goede aan de Stichting de Hof van Wouw. En wilt u alles zien en meer van dit stukje Haagse geschiedenis weten? Vraag uw gastvrouw naar de mogelijkheden van een fascinerende rondleiding.

De volgende opstellingen zijn mogelijk in de Tuinkamer (klik op plaatje voor complete overzicht en max. aantal personen)

Foto’s van vergaderen in de Tuinkamer

Deze gasten zijn u voorgegaan: